Plæneklippere

Et stort udvalg af plæneklippere  
Er du på udkig efter en ny plæneklipper? DCM Cykler & Have/Park-Maskiner leverer plæneklippere til private og erhvervskunder i store dele af Jammerbugten, herunder Åbybro og Thisted. Vi lægger en stor ære i, at du kan se din plæneklipper, inden beslutningen tages. Over halvdelen af vores butiksareal på 900 kvm er afsat til at udstille plæneklippere og græsslåmaskiner. Her er du garanteret mange forskellige modeller, så du kan få din plæneklipper med hjem med det samme.

 

Det individuelle valg af plæneklipper

Valget af plæneklipper afhænger af dit individuelle krav om funktioner og klippebredde. Vores fagfolk står altid klar til at rådgive dig ud fra dine forventninger til din nye plæneklipper. Vores sortiment er bredt, hvilket betyder, at du finder nogle af markedets bedste mærker som Gardena, Toro, Husqvarna, Honda, Jonsered, John Deere, Viking, Stihl, Stiga og Klippo. I butikken i Fjerritslev og Aars servicerer vi kunder, der skal bruge alt lige fra en håndskubber til en plænetraktor. Endvidere tilbyder vi også et stort udvalg af plæneklippere til erhvervsbrug, som eksempelvis landbrug, professionelle anlægsgartnere, kommuner og boligforeninger. Dertil er vi autoriserede i robotplæneklippere fra Husqvarna-Automover, Stiga-Autoclip, Viking-Imow og Honda Miimo.

 

Produkter og service af topkvalitet

Hos DCM Cykler & Have/Park-maskiner er både kvaliteten af produkter og service i højsædet. Vores fagfolk har stor ekspertise i plæneklipper. Du kan altid forvente at få den bedste vejledning før og efter dit køb. Vi samler, justerer og opstarter din plæneklipper, ligesom du får al den nødvendige viden om brug og vedligeholdelse af din plæneklipper, før du forlader butikken.  

Uanset om du er i købsfasen eller blot er på udkig, er du altid velkommen til at tage kontakt på telefonnummer 98 22 52 48 eller besøge os i butikken på Industrivej 9 i Fjerritslev eller Markvænget 3 i Aars.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2