Polaris ATV

DCM Cykler & Have/Park-Maskiner er Jammerbugtens førende forhandler af ATV’er. Som professionel leverandør forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter, som vi selv kan stå inde for.

Høje krav til service og kvalitet

Vi stiller høje krav til os selv og til vores leverandører, hvilket også kommer dig som kunde til gode, da du altid kan forvente et højt niveau på service og levering af reservedele.
Vores personale er uddannede fagfolk, der har en bred viden inden for området.  De kan derfor let rådgivedig om ATV’er og hjælpe dig til at finde den model, som passer netop dine behov og ønsker omkring funktion, stabilitet, praktik samt tilbehør.
 

Stort udvalg af ATV’er

Anerkendte mærker som Polaris og Honda er en fast del af butikkens sortiment, som tæller over 5-6 forskellige modeller. Vores sortiment spænder vidt, og vi har ATV’er til både sjov, arbejde og kørsel på offentlig vej.
Vores store udvalg af terrænkøretøjer dækker over modeller, der er designet til at motoren kan få maksimal effekt. Den gode benplads, sæder samt hjulophæng, der er i topkvalitet, giver dig en særdeles god kørekomfort.
Flere af modellerne er designet til at kunne bruges til dagligt erhverv, hvor der er lagt særlig vægt på funktion og komfort, da de kan bruges i mange arbejdsfunktioner samtidig med, at du sidder perfekt og haret godt overblik.
I vores sortiment finder du også ATV’er til børn, som leveres med en række sikkerhedsfunktioner. De firhjulede ATV’er giver børnene en solid kørsel, så de kan få maksimal sjov ud af det.
 

Største udvalg af ATV’er i Åbybro og Thisted

Vi har det største udvalg af terrængående køretøjer fra Åbybro og Thisted, så læg vejen forbi og tjek, om vi ikke også har det helt rigtige køretøj til dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 98 22 52 48, hvis du har spørgsmål eller lignende.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3