Polaris Ranger EV - EL UTV Bil

140.625,00 kr

Lagerstatus: På lager

POLARIS RANGER EV, EN LYDLØS UTV EL-BIL MED RIGTIG GOD ØKONOMI
DEN BLIVER OGSÅ KALDET FOR EL CROSSER ELLER EL ATV.


FÅES SOM EU TRAKTOR OG SOM BIL/QUARD - HELT UDEN AFGIFT!


Ranger EV er en lydløs el crosser, der kræver meget lidt vedligehold. Den har 4-hjulstræk og turf-funktion som skåner underlaget (fx græs), samt en meget lille drejeradius som gør den super manøvredygtig. Lastekassen har tipfunktion med hydrauliske stempler (hjælpefinktion) og stor lastekapacitet. God både til inden samt udendørs arbejdsbrug, bl.a. park, anlæg, kommuner, kirkegårde, boligforeninger, entreprenører og landbrug. I drivhuse og haller er den også perfekt da du slipper for udstødningsgasserne. Vi har solgt disse EL ATV'er til fx. planteskoler som er ekstremt tilfredse med både trækkraft og det højnede arbejdsmiljø el-atv'erne bidrager til. 


Polaris El Ranger har en rækkevidde på op til 50 km på en opladning og leveres med indbygget lader. 48 Volts system med 8 stk. vedligeholdelsesfrie gelébatterier. 
Her får du et unikt køretøj, hvor både effektivitet, miljø, økonomi og arbejdsmiljø sættes i højsædet.


Super god kapacitet på ladet og trækkraft på anbefalede 700 kg. på krogen. 


Ergonomien i kabinen giver perfekt komfort til både fører og passager. God benplads, justerbart rat og behagelige sæder sørger for, at to voksene sidder godt, samtidig har den problemfri og ergonomisk korrekt ind- og udstigning. 


Alle ATV'er skal bestilles Via. mail eller ved at ringe til os.