Polaris Sportsman 570 X2 EPS

81.875,00 kr

Lagerstatus: På lager

SPORTSMAN 570 X2 EPS ATV MED KOMFORTABEL PLADS TIL 2 PERSONER!


Denne ATV er usædvanlig hårdfør. Maskinen kører bedre, trækker mere og er mere robust end nogensinde. Samtidig har Polaris inginører sørget for at opbygge maskinen således at vedligeholdelse er let, blandt andet via smørrenipler på alle bevægelige dele.


Motoren er en kraftig 44 HK prostar benzinmotor, rigtig elektronisk benzinindsprøjtning, mere benzinøkonomisk og effektfuld end nogensinde!


Sædet er lidt smallere end på de fleste ATV'er, dette giver en mere afslappet kørestilling. Elektronisk servo (EPS) med anti-kickback styring, for en super behagelig kørsel selv i råt terræn. Et opklappeligt sæde bagpå giver ekstra plads så der kan sidde to på denne ATV, håndtag og rygstøtte giver ekstra komfort og sikkerhed. 


Alle Polaris Sportsman maskiner har vandtæt opbevaring under front-pladen. Med pakninger og kraftige lukkebeslag, har du altid tørt grej med på farten.  


Maskinen kan indregistreres som traktor eller gods-transport.
Maskinen er forberedt så den kan indregfisteres som traktor eller til godsbefordring. Med denne ATV kan du komme til at køre lovligt på offentlige veje!


Med et stort udstyrprogram kan maskinen tilpasses netop dit behov og dermed blive det optimale arbejdsredskab. Optimal udnyttelse af din investering er lig med mere for pengene!


Alle ATV'er skal bestilles Via. Mail eller ved at ringe til os.